Je hebt een website voor je bedrijf en bent er tevreden mee. Het ziet er mooi uit, er staat voldoende informatie op en klanten weten je via de website te vinden. Maar hoe krijg ik bezoekers naar mijn website? En hoe word ik goed gevonden door zoekmachines? Het begint natuurlijk met gebruik van het juiste content management systeem, WordPress dus…Maar dat is nog niet alles. Je website dient goede content te hebben, de juiste techniek, goede titles en nog veel meer. Je maakt je website in eerste instantie voor je bezoekers, maar hiernaast is het ook belangrijk dat je op een subtiele manier je website aanpast zodat je website op relevante zoekwoorden goed gevonden wordt in de zoekmachines en soms is daar een expert voor nodig.

Werkwijze Zoekmachine Optimalisatie

-Analyse maken van je website: Hierbij kijk ik onder andere naar de structuur van je website, de broncode (meta title en meta description), positionering van relevante zoekwoorden en of de zoekwoorden wel relevant zijn waarop je graag gevonden wilt worden.

Na deze analyse kan ik je een voorstel doen en uitleggen wat ik voor je kan betekenen.

Inmiddels heb ik voor verschillende opdrachgevers een positief resultaat geboekt na diverse werkzaamheden op het gebied van SEO. Wil je weten wat mijn ervaringen zijn en/of ben je geïnteresseerd? Stuur ons een bericht of bel op 06 43166273

Stuur mij een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.