Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je een professionele website nodig hebt voor je bedrijf. Je concurrenten hebben er vaak ook één, je krijgt gratis (via zoekmachines) bezoekers en je kunt je bedrijf relatief goedkoop helemaal op je eigen manier presenteren. Om dat helemaal naar wens te laten doen heb je vaak hulp nodig van een professionele webbouwer.

Je kunt door mij een complete website laten maken geheel op maat. Uiteindelijk moet het geheel van de website de bezoeker uitnodigen om verder te kijken en dient het als visitekaartje voor je bedrijf. Ook wil ik je graag helpen om goed gevonden te worden in de zoekmachines, door je website op gepaste wijze te optimaliseren.

WordPress website laten maken

De websites die ik voor mijn cliënten bouw worden allemaal in WordPress gemaakt. WordPress is een cms (conten management system) die zorgt dat jij als beheerder van de website totale controle hebt over de content. Dit betekent dat je zelf teksten en afbeeldingen kunt toevoegen of kan wijzigen en dat je daar verder niemand voor hoeft in te huren. Sinds 2008 ben ik me gaan verdiepen in WordPress en ben nog steeds razend enthousiast. Meer over mij en WordPress. Wil je graag meer te weten komen hoe je om gaat met WordPress. Volg dan een cursus WordPress in twee dagdelen.

Er zijn voldoende mogelijkheden om een complexe website te bouwen. In m’n netwerk zitten grafische vormgevers, tekstschrijvers, fotografen en php developers.

Wil jij je website omzetten naar WordPress? Dan kan ik jou daarmee helpen. Inmiddels heb ik diverse websites van klanten met succes omgezet naar WordPress.