Tijdens m’n werk hou ik me bezig met websites bouwen, concepten bedenken en leer als trainer ondernemers hoe ze op een eenvoudige manier hun website kunnen bijhouden. Buiten m’n werk ben ik vooral vader, natuurliefhebber, levensgenieter, een buitenmens en sporter in hart en nieren.

Xander Remijnse - Wordpress Developer

Waarom WordPress?

Mijn zzp bestaan ben ik in 2004 begonnen. In deze periode bouwde ik veelal kleine websites voor zzp’ers en ietwat complexere voor het MKB. Uiteindelijk heb ik me verdiept in het content management systeem WordPress om vervolgens een groot deel van het programmeren achter me te laten. De grootste reden om een content management systeem te gaan gebruiken was het gebruikersgemak voor klanten. Met een gebruikersnaam en wachtwoord kunnen ze inloggen en zelf teksten en afbeeldingen wijzigen, prachtig toch?

WordPress Cursussen

Na een aantal jaren werkzaam als fulltime webdeveloper onder mijn bedrijfsnaam Webvision Media was ik toe aan intensiver contact met klanten. En wat is nou niet mooier om je kennis door te geven aan anderen? In 2013 begon ik met het opzetten van WordPress cursussen voor zzp’ers wat een groot succes bleek. Er was behoefte aan kennis. Want wil je wat complexere zaken toevoegen aan je website, dan is daar meer kennis voor nodig. Met mijn ervaring als webbouwer, webdesigner en trainer  leer ik je wat je nodig hebt tijdens een op maat gemaakte privĂ© cursus.

Op Het Nieuwe Land 8 in Arnhem geef ik WordPress trainingen op maat. Na contact te hebben gehad bereid ik een cursus op maat voor zodat jij straks zelfstandig in WordPress kunt werken. Ook geef ik cursussen op locatie, extra kosten hiervoor zijn altijd in overleg.

Wil je meer weten over WordPress en een training bij me volgen? Neem dan contact met mij op.

Website omzetten naar WordPress

Heb jij al een website? Maar wil je graag je website omzetten naar WordPress? Dat doe ik graag voor je. Ik bouw je website om naar een goed functionerende WordPress website.

Volg mij op social media