Praktische manier van leren

“Xander heeft mij in korte tijd en op een praktische manier geleerd hoe je een WordPress website kan bijhouden. Voor mijn werk is het niet noodzakelijk dat ik een website kan bouwen, maar wel belangrijk dat ik content kan toevoegen en bewerken voor de website. Dankzij de hulp van Xander heb ik dit snel onder de knie gekregen. Ook heel fijn dat ik hem nog steeds om hulp kan vragen als ik ergens niet uit kom.”

Heldere uitleg én geduld

Ik heb Xander Remijnse bewonderd om zijn heldere uitleg én geduld hoe je als technische leek en zelfstandig ondernemer óók zelfstandig je website kunt leren aanpassen.
Ook als je door gebrek aan routine in het updaten het na een tijdje ‘even niet meer weet’ coacht hij je met toewijding opníeuw om uit te leggen hoe de techniek werkt. Zijn begrip en geduldige aanpak heeft er toe geleid dat ik nu zelf zélfs experimenteer bij het updaten. Mocht ik foutjes maken, dan kan ik die nu doorgaans zelf herstellen. Zo niet, dan is Xander daar!

Bijzonder leerzame ochtend!

Weer een bijzonder leerzame ochtend achter de rug. Training SEO instellen op mijn website. Gewoon in mijn eigen praktijk! Dank je Xander.

Een échte aanrader!

“Door de maatwerk WordPress-cursus van Xander was ik binnen enkele uren in staat om zelf een website te ontwerpen. Een échte aanrader!”

Heldere uitleg

“Bij Xander Remijnse van Webvision media, heb ik een cursus WordPress voor gevorderden gevolgd. Ik vond de cursus erg informatief en goed voorbereid. Xander heeft alles helder uitgelegd en doordat de cursus was opgedeeld in twee dagdelen, bestond er ook nog de mogelijkheid om te oefenen en daarna vragen te stellen. Xander had de cursus toegesneden op mijn niveau en kennis.”

Duidelijk en gestructureerd

“Door zelf te experimenteren met WordPress had ik al aardig wat basiskennis opgedaan, maar de cursus van Xander had ik echt nodig om veel meer uit de mogelijkheden te halen. De op maat gemaakte cursus was duidelijk en gestructureerd en in een rustige omgeving. Je kunt zelf aangeven wat je wil leren en op welk moment dat jou het beste uitkomt.. Het is ook geen probleem als je Xander daarna nog met een vraag benaderd.. Hij helpt je ook dan verder op weg… “

2 leerzame bijeenkomsten

“Om me wat meer te verdiepen in het programma WordPress heb ik contact gezocht met Xander. Ik had al eens in WordPress gewerkt maar vond dat ik hier en daar nog wat verdieping kon gebruiken. Xander heeft mij (2-ochtenden) een op maat gemaakte cursus gegeven. De cursus was duidelijk en gestructureerd en er was ruimte om hier en daar wat dieper in de materie te duiken, Al met al heb ik 2 leerzame bijeenkomsten gehad en dat alles ook nog voor een hele schappelijke prijs.”

Ik ben zeer tevreden

Ik volgde een WP training bij Xander en zijn manier van werken kenmerkt zich door de zeer praktische toepasbaarheid, learning by doing waardoor je meteen aan de gang gaat met de benodigde kennis en de vaardigheden opdoet die nodig zijn om ook alleen verder te kunnen. Maar ook na de training is Xander zeer hulpvaardig om nog met vragen mee te denken en te helpen. Ik ben zeer tevreden.

Heel doeltreffend

Xander heeft structuur aangebracht in mijn werkwijze met mijn website. Fijn dat ik op deze manier mijn wensen/veranderingen op de website weer zelf kan aanpassen.
Xander denkt goed mee in de vraag van de opdrachtgever. En geeft heldere input die gericht is op de vraag. Heel doeltreffend.

Opleiding op maat, erg effectief

Ik heb mij bij Xander gemeld voor een opleiding WP om meer inzicht te krijgen in het bijhouden en onderhoud van onze website. De opleiding was erg praktisch en dat heeft mij goede inzichten gegeven in de mogelijkheden van het beheren van de website. Xander werkt rustig en duidelijk, erg prettig om in de praktijk je kennis op te doen. Zeer tevreden.